divendres, 22 de febrer de 2019

Internet segura: xarxes socials i videojocs on-line

Avui, dia 22 de febrer, han vengut els policies tutors de Manacor a fer un taller sobre Internet segura, xarxes socials i jocs on-line als alumnes de 1r d’ESO.
Han estat tractats temes com l’ús de les xarxes socials, la privacitat de la informació que publiquem a Internet, el cyberassetjament...

Un aspecte en el qual s’ha fet molta incidència és que allò que publiquem a Internet queda sempre penjat a la xarxa i que encara que ho facem només pel nostre grup de seguidors, allò que publiquem ho pot veure tothom.
Quan s'ha acabat de tractar aquest tema,  hem passat a parlar sobre l’addició als videojocs on-line, i sobre els avantatges i inconvenients del joc de moda, el Fortnite.

Al final, ens han explicat una anècdota sobre l’expresident dels EEUU, Barack Obama, que en una de les seves trobades amb adolescents a un institut americà li van demanar si ell tenia xarxa social quan era adolescent i la seva resposta fou: “No hagués pogut arribar a ser president dels EEUU si hagués tingut xarxa social en la meva juventut”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada